BEMUTATTÁK AMERIKÁBAN A 2022-ES HARLEY-DAVIDSON MOTOROKAT

BEMUTATTÁK AMERIKÁBAN A 2022-ES HARLEY-DAVIDSON MOTOROKAT

44
0
SHARE
2022 Location Photography

Reflektorfényben a 2022-es Harley-Davidson modellek, itt vannak az ikonikus cruiser, sport, kaland-túra és túramotorok, valamint trike-ok. A legnagyobb újdonságokat és a limitált CVO motorokat egy külön online eseményen leplezik le január 26-án 17 órakor.

Már nagyon várjuk a január 26-i bemutatónkat a 2022-es modellekkel a “Tovább. Gyorsabban.” világpremieren – remélem sokan követnek majd minket!” mondta Jochen Zeitz a Harley-Davidson elnöke, vezérigazgatója. A bemutató élőben január 26-án az alábbi linken regisztrálva nézhető meg: H-D.com/22.

2022-es HARLEY-DAVIDSON MODELLEK

SPORT KATEGÓRIA

2022 Location Photography

A Harley-Davidson® Sportster® S egy erős cruiser motor, amely a hihetetlen erőt ötvözi a legújabb fejlesztésekkel és a féktelen stílussal. A modell 121 lóerős Revolution® Max 1250T blokkja könyörtelen, azonnali gázreakciót nyújt vezetőjének. A feszes, könnyű alváz és a prémium felfüggesztés együttesen kiváló úttartást és kezelhetőséget biztosít. 2022-ben a Sportster S metál fekete színben és még két új fényezéssel érhető el: homokszürke és ásványi metálzöld.

KALAND-TÚRA KATEGÓRIA

2022 Location Photography

2021 februári bemutatása óta a Pan America™ 1250 Special és a Pan America™ 1250 túraendurók meghódították a túramotorok világát. Valójában a Pan America 1250 Special az első számú kaland-túramotor lett Észak-Amerikában, a motorcycle.com-on az év legjobb kalandmotorja és motorkerékpárja címet kapta. A masszív, erős, új technikával felszerelt járműveket az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy önbizalmat keltsenek a motorosokban és a kalandozás szellemét nyújtsák terepen és úton egyaránt. 2022-re még jobb TFT-kijelzővel szerelték fel őket, és normál körülmények között 10 másodpercről 3-5 percre meghosszabbították a lejtmenet vezérlés aktívált idejét. A Pan America 1250 Special modell új színválasztéka a kék-fehér színkombináció.

CIRKÁLÓ KATEGÓRIA

Új fényezések, egyedi stílus a nosztalgikustól a nagyon modernig.

 • Softail® Standard: Nyers, lecsupaszított bobber stílusával ez a motor egy üres vászon a testreszabáshoz. A 2022-es újdonság, az Annihilator öntött alumínium kerekek fényes fekete bevonattal helyettesítik a küllős kerekeket.
 • Heritage Classic 114: Az örök amerikai cirkáló, látványos vintage részleteket és tiszta rock and roll stílust kínál. 2022-ben új króm díszítéses és matt fekete változatban is elérhető. A díszítőelemek közé tartozik a fényes fekete hátsó lámpasor, a szélvédő tartókonzolok, az első lámpák és az irányjelzők, fekete tükrök és villabefogók, fekete eloxált kerékagyak és küllők, valamint matt fekete kipufogóvédők krómozott kipufogóvégekkel. A króm díszítésű modellt fekete 9 küllős öntött alumínium vagy krómozott felnikkel kínálják; a fekete díszítésű változatot fekete 9 küllős öntött alumínium vagy fekete mart felnikkel rendelhető.
 • 2022 Location Photography
 • Street Bob® 114: A letisztult, leegyszerűsített, feketébe burkolódzó Milwaukee-Eight 114 motorral szerelt Street Bob újdonsága, az Annihilator öntött alumínium kerekek fényes fekete bevonattal.
 • 2022 Location Photography
 • Fat Boy® 114: Az ikonikus motorkerékpár gőzhengerként vonul végig az úton. 2022-re a Lakester mart alumínium felnik 11 turbina küllőkre emlékeztető bemarást kaptak nyitott középagy résszel, valamint a klasszikus Fat Boy® modell tank emblémáját újragondolták, és egy szárnyat kapott a középre visszatérő csillaggal.
 • 2022 Location Photography
 • Fat Bob® 114: Egy motor, azoknak, akik erőre és teljesítményre vágynak. 2022-re új ovális alakú grafikát kapott az üzemanyagtank egy “H-D” felirattal a végén.
 • Sport Glide®: Kiváló kombinációja az agilis motorozásnak és a hosszú túrázásoknak a Milwaukee-Eight® 107-es blokkal. A levehető kemény nyeregtáskák és az elegáns, mini burkolat gyorsan eltávolítható a lecsupaszított cirkáló stílushoz, vagy felszerelhető a kényelem és a sokoldalúság érdekében egy országúti túrázás vagy a napi ingázás során. A fordított villák és a hátsó mono lengéscsillapító külső előfeszítés állítással precíz kezelhetőséget és vezetési kényelmet biztosít.
 • Breakout® 114: A hosszú, keskeny stílus a modern élvonalba emeli a Breakoutot. A kidomborodó stílust a drag versenyek ihlették, de ez a gép önmagáért beszél. Rengeteg nyomatékot ad át egy hatalmas, 240 mm-es hátsó gumiabroncson keresztül. Az exkluzív Gasser II öntött alumínium kerekek és a digitális műszerek különböztetik meg őt a legjobban.

TÚRAMOTOR KATEGÓRIA

Minden Grand American Touring modellt egy finomjárású Milwaukee-Eight® V-Twin blokk hajt. Az olajnyomású hátsó lengéscsillapítókon egy gombbal állítható az előfeszítés az optimális rugózás és az irányítás érdekében. A 49 mm átmérőjű első villák kiegyenesítik az úthibákat a kényelmes motorozáshoz. Minden túramodell alapfelszereltsége a Reflex™ rendszerrel összekapcsolt Brembo® ABS fékrendszer.

A Harley-Davidson kanyarodási és vezetésbiztonsági fejlesztései, amelyek az összes túramodellen már alapfelszereltség (kivéve a Road King®), segítik a motorost a motorkerékpár megfelelő kanyaríven tartásához. Az alapcsomag a következő fejlesztéseket tartalmazza: elektronikusan kapcsolt fékek, kanyar-ABS, kanyarodás-kipörgésgátló alap és eső üzemmóddal, kipörgésgátló-rendszer, visszagurulás-rendszer és abroncsnyomás-figyelő (TPMS).

A 2022-as Grand American Touring modellek lenyűgözően új fényezést kaptak.

 • Road King®: Az országutak legendája neoklasszikus króm stílussal és modern túrázási képességekkel.
 • Road King® Special: Egyedi bagger csúcsteljesítménnyel és lenyűgöző külsővel, Daymaker LED-es fényszóróval, egyedi Prodigy kerekekkel és Milwaukee-Eight® 114 blokkal.
 • 2022 Location Photography
 • Street Glide® Special: Az eredeti, karcsú, gyárilag épített bagger kiváló teljesítménnyel és választható fekete vagy krómozott kiegészítőkkel. Daymaker LED-es fényszóróval, Boom!™ Box GTS információs és szórakoztató rendszerrel, Prodigy egyedi kerekekkel és Milwaukee-Eight 114 blokkal.
 • 2022 Location Photography
 • Road Glide® Special: A vázra szerelt, aerodinamikus
 • cápaorr-burkolat fenyegető megjelenése megadja az alaphangot ennek a nagy teljesítményű motornak, ami fekete vagy krómozott kiegészítőkkel választható. Főbb alkatrészei a dupla Daymaker LED-es fényszóró, a Boom!™ Box GTS információs és szórakoztató rendszer, a Prodigy egyedi kerekek és a Milwaukee-Eight 114 blokk.
 • Ultra Limited: Azoknak a motorosoknak, akik prémium túraélményre vágynak teljes felszereltséggel, kompromisszumok nélkül. Főbb alkatrészei a Tour-Pak® csomagtartó, a Boom!™ Box GTS információs és szórakoztató rendszer, a fűthető markolat, a sebességtartó automatika, a Daymaker LED-világítás, a Slicer II egyedi kerekek és a Twin Cooled™ Milwaukee-Eight® 114 blokk.
 • Road Glide® Limited: Egy mesterien megtervezett túragép. Főbb alkatrészei a fejidomba szerelt, aerodinamikus cápaorrvédő dupla Daymaker LED-es fényszórókkal, Tour-Pak® csomagtartó, Boom!™ Box GTS információs és szórakoztató rendszer, fűthető markolat, sebességtartó automatika, Slicer II egyedi kerekek és Twin Cooled™ Milwaukee-Eight ® 114 blokk.

TRIKE KATEGÓRIA

A Harley-Davidson Trike modellek igazi különlegességek, háromkerekűek révén növelik az önbizalmat, valamint bőséges és praktikus tárolóhelyet kínálnak a túrázásokhoz.

 • Freewheeler®: Egy cirkáló ihletésű trike, ami háromkerekű hot-rod, kissé hajlított kormánnyal, bobtail sárvédőkkel, krómozott Hiawatha fényszóróval, Enforcer felnikkel és vágott kipufogókkal, a Harley-Davidson szabványos Cornering Rider biztonsági fejlesztéseivel és a Milwaukee-Eight 114 blokkal. 2022-ben újdonság a krómozott és fényes fekete tankmedál, klasszikus „V” formában. Új, választható kéttónusú Midnight Crimson/Vivid Black fényezés került az első és a hátsó sárvédőkre, valamint az üzemanyagtartályra.
 • Tri Glide® Ultra: Egy hamisítatlan amerikai túratrike, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen, nyomatékkal és stílusosan lehessen vezetni. Főbb alkatrészei a Tomahawk™ egyedi felnik, a prémium Boom!™ Box GTS információs rendszer, a csomagtartó és a King Tour-Pak csomagtartó, a Daymaker LED-es fényszóró, a Harley-Davidson gyári kanyarodási biztonsági fejlesztések és a Twin Cooled™ Milwaukee-Eight® 114 blokk. A 2022-es újdonság a bonyolult, krómozott Cloisonné tankmedál fekete és piros üvegbetéttel, és a választható kéttónusú Midnight Crimson/Vivid Black vagy Gauntlet Grey Metallic/Vivid Black fényezés, mindegyik kettős csíkozással.

További információk, adatok és képek: h-dmediakit.com

Harley Davidson

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET