VILÁGPREMIER A HARLEY-DAVIDSONTÓL – FROM EVOLUTION TO REVOLUTION

VILÁGPREMIER A HARLEY-DAVIDSONTÓL – FROM EVOLUTION TO REVOLUTION

117
0
SHARE

A Pan America után máris itt a következő vadonatúj modell a Harley-Davidsontól. A világpremier július 13-án 17 órakor veszi kezdetét, egy virtuális esemény formájában. Az online eseményre a jelentkezés már elindult, az új motorkerékpárt egyelőre titok övezi, mindössze annyit árult el a vállalat, hogy a Pan America-hoz hasonlóan a teljesen új Revolution Max motorblokkot kapta.

“Az előző sikeres bemutatónk után – ami az új túraenduró motorunkról, a Pan America-ról szólt – már nagyon vártuk az új motorunknak leleplezését is, melynek az alapját hasonlóan az új Revolution Max platform adja, egybe foglalva a Harley-Davidson technikai fejlesztését, teljesítményét és stílusát.” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke, vezérigazgatója.

A bemutató betekintést ad az új motorkerékpár részleteibe és rövidebb beszámolókat láthatunk a Harley-Davidson más-más vezetőivel, fejlesztőkkel és az elhivatott motorosokkal, akik elmondják az új motorról szerzett tapasztalataikat. Az új modell még 2021-ben megérkezik a Harley-Davidson kereskedésekbe.

Vegyél részt a virtuális “Fejlődéstől a forradalomig” bemutatón, jelentkezz a

www.H-D.com/JulyReveal oldalon.

A beharangozó videót itt érhető el: A beharangozó videó itt érhető el:

 

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET