Újabb ragyogó futamgyőzelemmel folytatta a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a...

Újabb ragyogó futamgyőzelemmel folytatta a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

399
0
SHARE

Kazár Miklós: új motor, régi sikeresség

 5. Steelvent Ózd Rally 2017

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett. A Pro Racers pilótája ezzel a sikerrel eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban. Kazár Miklós elárulta, ez a győzelem nagyon feldobta, így igencsak motiváltan megy a hétvégi Veszprém Rallye-ra.

Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez 2018-ban, ugyanis a Miskolcon rendezett quadosok országos bajnokságának következő futamán is győzni tudott, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt. A futam előtt végre megkapta az új KTM motort, ami nagyon bevált, hiszen nemcsak gyorsan, hanem a kanyarokban igencsak látványosan lehet vele menni. A Pro Racers versenyzője 450+ kategóriában megint rajt-cél győzelmet aratott, míg nagy riválisa, Régi István ezúttal a harmadik helyen zárt.

Iseum Rallye 2018.

– Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és gyermekautóztatással. Ezúttal is sok versenyző vett részt a bajnoki fordulón, és az új KTM-mel fantasztikusan teljesítettünk. Már az nagyon meglepett, hogy húsz lóerővel többet tud az előző motoromnál, ám tökéletes élmény vele száguldani egyenesben és kanyarban is. Eddig valamennyi futamot sikerült megnyernem, így az ötfordulós bajnokságban meggyőző fölénnyel vezetek összetettben, azaz minden esélyem megvan a hatodik bajnoki cím megszerzésére, ami a nagy álmom. Nagyon jó a hangulatom, sikeréhes vagyok ismételten, és harcra készen várom a következő megmérettetést – árulta el Kazár Miklós. A versenyző a hétvégén ismét rajthoz áll, ezúttal azonban Veszprémben, a rallye-bajnokság következő fordulójában, hogy Tóth Zsolt navigálásával ismételten ott küzdhessen a legjobbak között a Skoda Fabia R5-össel.

Fotók: Pro Racers

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET