Sajtótúra a Harley-val

Sajtótúra a Harley-val

429
0
SHARE

Idén, is mint minden évben a Harley-Davidson Budapest, meghívta a motorozással foglalkozó szakújságírókat és a Tankcsapdás Sidit egy pár órás túrára.

Az idei túra végcélja Velence volt. Sajnos nem az Itáliai, de hát így is eltölthettünk pár kellemes órát. A motorokat a londoni Harley Davidson biztosította. A 2019-s új modelleket előzőleg szétosztottuk magunk közt és így mindenki a neki legjobban tetsző gépen tehette meg az utat. Nekem a Fat Bob jutott. Azt hiszem nagyon jó választás volt. Könnyű kezelhetősége, extrém festése és különleges fényszórója nagyon megnyerte a tetszésemet.

dav

Miután összeállt a csapat, a Harley három srácának kíséretével elindultunk uticélunk felé. Egy nagyon finom ebéd és némi pihenés után felmentünk a kilátóba. Itt a fényképezkedést követően visszatértünk a bázisra.

Szerencsénk volt az időjárással, mert megúsztuk az esőt és így kellemes motoros időt fogtunk ki. A gépek, mint általában, most is elnyerték tetszésünket. A Harley-s fiuk kitettek magukért, remekül bonyolították le az egész túrát. Amit nagyon hiányoltam és gondolom a többiek is, az a cég sajtósának: Zsuzsinak a hiánya, aki betegsége miatt nem tudott velünk lenni. Az ő állandó mosolya és vidámsága mindig feldobja a hangulatunkat. Már nem sokat kell aludnunk és itt lesz minden év legnagyobb motoros ünnepe az alsóőrsi Open Road fesztivál

Köszönet a Harley Davidson Budapestnek a remek kikapcsolódást és a szervezőknek a kiváló szervezést.

A fotókért köszönet Abai Robertnek.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET