Hamarosan kezdődik a 20. szülinapi Open Road Fest

Hamarosan kezdődik a 20. szülinapi Open Road Fest

412
0
SHARE
dig

Ma délelőtt a Hard Rock Caffé-ban kellemes hangulatú sajtótájékoztatón számoltak be a jelenlévő motoros tudósítóknak a 20. születésnapját ünneplő Open Road Fest programjairól.

dav

A tájékoztatón jelen voltak a Budapesti Harley Davidson vezetősége, Alsóőrs polgármestere, a magyar fellépő zenekarok képviselői valamint az egyik főszponzor, a Stihl képviselője. Idén is sok remek külföldi és magyar rock koncertben lesz részünk, kaptuk az információt. A hazai, már törzsvendégnek számító

dig

Edda, Karthago, Ivan and The Parazol, Karácsony János, Ganxsta és a Kartel, AWS éa a Zorall zenekarok mellett immár harmadszor lép fel a Europe zenekar. Fellép a legendás Glenn Hughes a Deep Purple egykori zenésze is.

dig

Összesen 40 banda fogja nyomni a rockot. A zenék mellett rengeteg szórakoztató program várja a motorok szerelmeseit. Különlegesség, hogy a csütörtöki napon a Balatont körbemotorozzuk, rendőri segítséggel. Szombaton a szokásos felvonulás is meg lesz tartva. Lehetőség nyílik a 2019-s modellek kipróbálására, is mint már megszokhattuk. Erdős Csaba ismét elkápráztat majd minket akrobatikus bemutatójával.

dig

A Harley múzeumban megcsodálhatjuk a régi motorokat. Láthatjuk a Stihl fűrésszel fából szobrokat készítők versenyét is. Vehetünk mindenféle motor és ruha kiegészítőket. Most sem maradunk éhen és nem fogunk szomjan halni, erről a rengeteg vendéglátós fog gondoskodni.

Amennyiben szeretnél egy Harley-t nyerni: akkor töltsd le az AppStore-ban vagy a Google Play-ből a ROLL.WORLD appot és telepítsd, a telefonodra majd kövesd az ott leírtakat. Amennyiben Fortuna rád mosolyog, a buli végére egy új Harley boldog tulajdonosa lehetsz.

Amennyiben nem akarsz te sem lemaradni erről akkor a jegyedet itt veheted meg elővételben. Amennyiben további információkra van szükséged azt a rendezvény Facebook oldalán fogod megtalálni.

20.Harley-Davidson Open Road Fest – 2019. június 5-9., Alsóörs

Feel the Freedom Forever!

dig

szöveg és képek: Pataky Sándor

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET