Györfi Alen: „Békés, áldott karácsonyt és boldog új évet kíván a Forty...

Györfi Alen: „Békés, áldott karácsonyt és boldog új évet kíván a Forty Racing”

450
0
SHARE

Sikeresen zárta története első évét a 2018-ban alakult Forty Racing. A csapatvezető, Györfi Alen azt tervezte az év elején, hogy amíg ő az Alpok-Adria Sorozatban, ahol a Superstock 600-as kategóriában versenyzett, áll helyt, addig a csapat fiatal versenyzői – Kovács Zoli, Varga Tibi, Vincze Hanna, Kecskés Bence és Tomi és Viktor Csemez – a különböző nemzetközi és hazai utánpótlás bajnokságokban bizonyítják a tehetségüket. A korábbi Európa-bajnok végül második lett az Alpok-Adria Sorozatban, míg a fiatalok remekeltek mind a spanyol, mind az olasz, mind pedig a hazai bajnokságokban.

„Ebben az esztendőben a hazai utánpótlás tehetségeit segítve megalapítottam saját egyesületemet, a Forty Racing-et, és belevágtunk a közös kalandba. Voltak feltételeim, amik teljesültek, és így, a szezon végén azt mondhatom, egyáltalán nem bántam meg a döntésemet. Igaz, voltak olyan pillanatok, hogy egyszer félig telinek, máskor meg félig üresnek éreztem azt a bizonyos poharat. A gyerekek nagyon szépen teljesítettek egész szezonban, és végül nekem is sikerült nagy hátrányból legalább azt a lehetőséget elérnem, hogy az utolsó kanyarig a bajnoki címért küzdhettem. A felkészülést már megkezdtük a jövő évre, teljes mértékben már 2019 van a fókuszban. A csapat még alakulóban van, de hiszem azt, hogy jövőre a partnereink és a szurkolóink segítségével még az idei szezon eredményeit és abban bízom, hogy jövőre még ennél is nagyobb sikereket érhetünk el közösen. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki segített, támogatott minket ebben az évben, azt az áldozatot, amit azért hoztak, hogy a Forty Racing eredményes legyen.

????????????????????????????????????

Szeretnék Mindenkinek áldott, békés és boldog karácsonyt, valamint örömökben, egészségben és eredményekben gazdag új esztendőt kívánni a magam és a kis csapatom nevében”

????????????????????????????????????

Györfi Alen csapatfőnök

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET