Több mint 300 motor dübörgött végig Budapesten

Több mint 300 motor dübörgött végig Budapesten

671
0
SHARE

V2-es szimfónia és Harley-életérzés túladagolva

A hétvégén hivatalosan is megnyitották a 2018-as motoros szezont a Harley-sok. Budapest utcáin végigdübörögve, a thermopülai csatába igyekvő spártaiakat megszégyenítő létszámmal, több mint 300 kétkerekűvel vonultak fel.

Csillogó krómcsodák, matt fekete fenevadak, motorok, rockzene, vidámság és rekord létszám. A Harley Szezonnyitóra csak azok nem jöttek el, akiket munkanap révén erőszakkal bezártak és az íróasztalukhoz láncoltak. A többi szerencsés pedig már kora reggel nyeregbe szállt és a Harley-Davidson Budapest Bázisa felé vette az irányt, hogy a Harley-family tagjaival együtt köszöntse a tavaszt.

A csábító eseménynek a Tankcsapda gitárosa, Sidi sem tudott ellenállni, aki szinte már hazajár a Harley Bázisára. És ha már a zenészeknél tartunk, Kozsó egy Harley-Davidson Road Kinggel csatlakozott a felvonulókhoz, amelyet ráadásul bárki kipróbálhat, hiszen a bérelhető motor-flotta része, a Forty-Eight, az új Fat Bob, Fat Boy, Heritage Classic és Ultra Limited mellett.

A hagyománynak számító felvonulás után élő zene emelte az ünnepi hangulatot, a motordübörgéshez és V2-es szimfóniához rockzene társult. A Rebelfools zenekar apait-anyait beleadva szórakoztatta a közönséget.

Hivatalosan is elkezdődött tehát a motoros szezon, a következő nagy buli pedig már Alsóörsön, a 19. Harley-Davidson Open Road Festen lesz június 6. és 10. között. A rendezvényre minden motorost és nem motorost is nagy szeretettel várnak. Sőt, mindegy mivel érkezik az ember, mert lehet, hogy egy Harley-val távozik, hiszen a fesztiválon egy vadonatúj Harley-Davidson motor is kisorsolásra kerül. További információ: www.openroadfest.hu

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET