Mostantól elérhető a Yamaha YZF-R1M online jelentkezési rendszere!

Mostantól elérhető a Yamaha YZF-R1M online jelentkezési rendszere!

641
0
SHARE

YZF-R1M online vásárlói regisztráció


A Yamaha YZF-R1M online jelentkezési rendszere 2016. október 11-én kedden, délután 2 órakor vált elérhetővé, azaz a Yamaha mostantól fogadja a foglalásokat a 2017-es exkluzív, limitált kiadású pálya- és verseny-motorkerékpárra.

A jelenleg Valentino Rossi és Jorge Lorenzo által vezetett, MotoGP-győztes YZR-M1 gép által inspirált, kiváló minőségű YZF-R1M lehetőséget ad a privát motorosok és a versenycsapatok számára, hogy megtapasztalják a legújabb gyári motortechnológiát.

Az YZF-R1M 2015-ös és 2016-os kiadása egyaránt rövid idő alatt elfogyott, így a 2017-es modell esetében minden érdeklődő motorosnak és csapatnak javasoljuk, hogy rögzítsék foglalásukat a következő címen: https://r1m.yamaha-motor.eu/

 

2017-es Yamaha Racing Experience (YRE) rendezvények az YZF-R1M-tulajdonosoknak
Minden 2017-es YZF-R1M-vásárló meghívást kap a 2 napos, exkluzív Yamaha Racing Experience rendezvényre, melyek 2017 nyarán kerülnek megrendezésre Európa leghíresebb versenypályáin. Az életre szóló élmény során a vásárlók megismerhetik a versenymotor felkészítésének és beállításának minden kulcsmozzanatát, illetve elméleti és gyakorlati oktatáson vehetnek részt jelenlegi és korábbi sztárversenyzők vezetésével.

További információk: https://yre.yamaha-motor.eu

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET