Mit nekünk a wellness, ha motorozni is lehet? – avagy bérelj egy...

Mit nekünk a wellness, ha motorozni is lehet? – avagy bérelj egy Harley-t és éld át te is a szabadságot!

504
0
SHARE

Hol kezdődik a szabadság és hol ér véget? Miért pont egy Harley-Davidson nyergében vágjunk neki a világnak? Kivel, mikor és hova érdemes menni? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ miközben elkötöttük a Harley-Davidson Budapest bérelhető modelljeit. És hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtunk?

Ahhoz, hogy fel tudjunk töltődni és teret engedni az új élményeknek, először is ki kell pakolni, ki kell üríteni az elmét. Vegyük sorjában a dolgokat, először is felülsz a nyeregbe, majd meghúzod a gázkart, és ahogy egymás után falod a kilométereket úgy távolodnak el tőled az aggasztó gondolatok, a mindennapok okozta stressz és szépen lassan átveszi a helyét a puszta létezés, érzékelés. Miközben elsuhan melletted a táj, te minden egyes pillanatban a ’most’-ban élsz, magadba szívod a természet látványát, illatait és hirtelen azt veszed észre, hogy megszabadultál minden földi béklyótól és szabad vagy. Mert hol kezdődik a szabadság? Valahol pont itt, amikor az alattad duruzsoló V2-es gépet uralva csak mész az úton és semmi más nem érdekel. És hol ér véget? Sokan úgy gondoljuk akkor, amikor leszállsz a nyeregből, mégis az új élményektől feltöltődve boldogan teszed le a vasat.

Kivel, mikor és hova érdemes menni? Van, aki szólóban és van, aki társaságban szeret motorozni, mi mind a kettőt javasoljuk, hiszen más-más élményt nyújt, mi most csapatostul pattantunk nyeregbe, a Harley-Davidson Budapest idén 6 db modellre duzzadó rental flottáját vittük el egy jó kis délutáni túrára. Forty-Eight, Fat Bob, Fat-Boy, Road King Classic, Street Glide és Ultra Limited gyorsan gazdára talált és meg sem álltunk a Tatai tóig.

Bár az április már javában motoros szezonnak számít, mégis sikerült bemutatnia nekünk szeszélyes mivoltát – napsütésre számítottunk, mégis borús fellegekkel és olykor erős széllökésekkel kényeztetett minket. De sebaj, az utunkat övező vidám sárga pitypangok és a virágoktól roskadozó orgonabokrok látványa kárpótolt minket, az illatukról nem is beszélve. A Tatai tóhoz érkezve lepakoltuk járgányainkat és farkas szemet néztünk a nem éppen barátságos, inkább haragos tó vízével. De a kedvünket semmi sem vehette el, hiszen nem az a lényeg, hogy hová érkezel, hanem maga az út! Ráadásul jó társaságban, együtt motorozni az igazi öröm!

Rövid pihenő után, az esőfelhőket megelőzendő, sietve indultunk hazafelé. A vissza út alatt még arra is jutott idő, hogy az ember kicsit elmélázzon és átgondolja, miért is olyan csodálatosak ezek a kétkerekűek. Igen, egy ikonikus márkáról van szó, igen, semmihez sem hasonlítható vibrálás és motorhang, a feltűnő megjelenésükről nem is beszélve. Hiába szednék ízekre a technikát, a jellemzőket, sosem tudnánk leírni magát az érzést – ezért csak annyit mondunk: gyere és próbáld ki Te is, bérelj egy Harley-t és fedezd fel a szabadságot!

És végül, hogy melyik modellt válaszd? Attól függ milyen hosszú távra mész, milyen stílust kedvelsz, ha a Terminátor bőrébe bújnál lovagold meg a Fat Boy-t, egy könnyed városi krúzolásra tökéletes a Forty-Eight, ha pedig hosszabb túrára készülsz, akkor a vadonatúj Milwaukee-Eight motorblokkal felszerelt túramodellek közül válassz!

Árakat és további információt itt találsz: http://harley.hu/news/7103/motorberles-harley-budapest

Kalandra fel, mert mindenkiben van egy kis Harley!

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET