Idén a modern technika szinte összes vívmányát segítségül hívták a szervezők a...

Idén a modern technika szinte összes vívmányát segítségül hívták a szervezők a nézők minél jobb kiszolgálása érdekében

608
0
SHARE

Élőben hallható és látható a Szilveszter Rallye 

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen a szervezők is mindent megtesznek azért, hogy a rajongókat a lehető legjobban kiszolgálják. Megnyitják a Gold tribünt, de a kihangosítók segítségével élő rádióadásban tájékoztatják minden fontos tudnivalóról a nézőket.

Már nincs egy hét hátra, és elkezdődik a Szilveszter Rallye: a 19. alkalommal megrendezendő évbúcsúztatóra a hagyományoknak megfelelően a Hungaroringen kerül sor december 27-től 29-ig. A nézők idén is csak belépőjegy megvásárlásával juthatnak el a viadal belső és külső helyszíneire. Aki előre megrendeli a jegyét, az 2000 Ft-ért, míg, aki a Hungaroringen található értékesítési pontokon vásárolja meg a belépőjét, annak 2500 Ft-ot kell fizetnie, viszont a 12 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a versenyt. Jó hír ugyanakkor, hogy az autóval érkezők számára ingyenes lesz a parkolás, mégpedig a mogyoródi pálya főbejáratával szemben kijelölt területen, illetve a Hungaroring nagy parkolójában tehetik majd le gépjárműveiket.

„Szeretnénk, ha minél többen a Hungaroringen belül követnék nyomon a versenyt, éppen ezért idén a Hungaroring egyes belső területeire is beengedjük a nézőket. Újra nyitva lesz a rajongók előtt a Gold tribün, illetve a mögötte lévő terület. A tavaly népszerűvé vált piactéren is színes kínálat várja az érdeklődőket, míg a főbejáratnál street food vendéglátók várják a meleg ételre és italra vágyókat” – árulta el Garamvölgyi Zoltán, a verseny egyik főszervezője.

Ugyan a szervezők telt házra számítanak, azokra is gondoltak, akik esetleg nem tudnak kimenni a Hungaroringre. Ők a verseny minden pillanatát nyomon követhetik majd az élő rádió – http://www.gtgstudio.hu/rrp/ és természetesen élő televíziós közvetítések – http://www.gtgstudio.hu/player/szilveszter_2017.html, valamint élő facebook bejelentkezések segítségével, míg ha valaki az eredményeket online szeretné nyomon követni, az megteheti mindezt a www.rallylive.hu oldalon.

„A Hungaroring környékén egy tíz kilométeres sugarú körben a 92.4 hullámsávon lesz hallható csütörtökön és pénteken a Rallye Rádió élő adása, míg az internet segítségével élőképen, a viadal honlapján, a www.szilveszterrallye.hu oldalon és az óévbúcsúztató hivatalos facebook oldalán is nyomon követhető lesz a Szilveszter Rallye minden perce. Több kamerával dolgozunk, mind a belső, mind pedig a külső szakaszokon, míg a stúdióban számos beszélgetéssel tesszük még érdekesebbé a kétnapos közvetítést” – fogalmazott a közvetítésért felelős Képes Tamás.

Ugyanakkor a fentiek mellett a közszolgálati televízió is beszámol valamennyi napról az m1 csatornán, illetve élőben jelentkeznek majd a legfrissebb információkkal a Hungaroringről. A tavalyi évhez képest a 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye pályavonala – mind a belső, mind pedig a külső részen – némileg módosul az eddigiekhez képest, de ezek a változások a szervezők szerint még látványosabb versenyt ígérnek. Egy biztos, december 28-án, csütörtökön délelőtt tíztől két körgyorsra kerül majd sor (kétszer 11 km), míg pénteken (december 29.) pedig négy gyorsasági vár majd a versenyzőkre (kétszer 7,65 km és kétszer 11 km), az első rajtra délelőtt kilenckor kerül majd sor. A 2017-es Szilveszter Rallye össztávja 69,33 kilométer lesz.

Fotó: Molnár Ádám

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET