Hamisítatlan hangulat vadonatúj helyszínen: jön a harmadik Pure&Crafted Fesztivál

Hamisítatlan hangulat vadonatúj helyszínen: jön a harmadik Pure&Crafted Fesztivál

538
0
SHARE

A BMW Motorrad 2017. augusztus 26-án és 27-én rendezi meg a hagyományteremtő Pure&Crafted Fesztivál harmadik felvonását Berlinben, vadonatúj környezetben: a Postbahnhof épületében töltött két sikeres év után a fesztivál idén egy még nagyobb helyszínre, az Altes Kraftwerk Rummelsburg épületegyüttesébe költözik. Az egykori berlini erőmű tágas elrendezése és eredeti állapotban megőrzött hangulata minden korábbinál változatosabb szórakozást garantál.

A BMW Motorrad 2017. augusztus 26-án és 27-én rendezi meg a hagyományteremtő Pure&Crafted Fesztivál harmadik felvonását – ismét Berlinben, ámde vadonatúj környezetben: a Postbahnhof épületében töltött két sikeres év után a fesztivál idén egy még nagyobb helyszínre, az Altes Kraftwerk Rummelsburg épületegyüttesébe költözik. Az egykori berlini erőmű tágas elrendezése és eredeti állapotban megőrzött ipari hangulata minden korábbinál változatosabb szórakozást garantál, a motorkerékpáros kultúra, a New Heritage életstílus és a hamisítatlan gitárzene iránt rajongók számára egyaránt. A fesztivál ráadásul idén is világhírű előadókat állít színpadra: érkezik az Interpol, a Car Seat Headrest és a Razz, hogy ütemes rock-legendáikkal a nyár lezárásaként még egyszer felpezsdítsék Berlin külvárosát.

Melankolikus, új stílusú poszt-punk dallamaival idén a tengerentúli rockegyüttes, az Interpol lesz a Pure&Crafted Fesztivál elsőszámú fellépője, aki az idén tizenötödik évfordulóját ünneplő album, a „Turn On The Bright Lights” slágereit is elhozza Berlinbe. Koncertet ad a Will Toledo által életre hívott Car Seat Headrest is: a három zenészből álló formáció a punk műfajának ismert himnuszait pszichedelikus elektronikus betétekkel fűszerezi, egy egészen egyedülálló stílust varázsolva a színpadra. Érkezik a vérpezsdítő show-t ígérő Razz rockegyüttes, a divatos rockzenét játszó berlini banda, a Picture, valamint színpadra lépnek a Gurr-lányok is. A kétnapos rendezvény fellépői között van még a Giant Rooks, az ABAY és a The Dead Lovers is, miközben a The Rob Ryan Roadshow formáció újabb meglepetéssel készül Berlinbe.

A Pure&Crafted Fesztivál azonban sokkal több, mint egy átlagos zenei rendezvény. A világhírű fellépőket ígérő színpad melletti szabadtéren a földkerekség legjelentősebb egyedi motorkerékpár-készítő műhelyei sorakoznak majd fel, az Original Motodrom felépítményében pedig hátborzongató motoros kaszkadőrök gondoskodnak arról, hogy az adrenalin extrém magasságokba szökjön. Az Altes Kraftwerk Rummelsburg építészetileg lenyűgöző gépházában – amely korábban működő erőműként funkcionált – a szervezők idén is életre hívják a számtalan izgalmas látnivalóval kecsegtető General Store vásárt és a varázslatos kulináris élvezeteket kínáló Food Court részleget.

Miközben az impozáns zenei palettának köszönhetően a zenekedvelők főként szombaton tombolhatják ki magukat, a motorozás élvezetét kereső és a New Heritage életstílusnak hódoló rajongók inkább vasárnap találhatják meg számításaikat – barátaik és családtagjaik gyűrűjében, a friss levegőn. A Pure&Crafted Fesztivál szervezői minden kíváncsi és kalandvágyó rajongót meghívnak, hogy közösen éljék át a rendezvény hamisítatlan hangulatát és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. A kétnapos eseményt rendhagyó motoros túrák és családi programok színesítik, miközben minden pillanatban a fesztiválhangulat dominál: bárki, aki hangszeren játszik, közönség elé léphet a Motodrom színpadán!

Jegyvásárlás

A Pure&Crafted Fesztivál idei felvonására már elérhetők a jegyek, a www.pureandcrafted.com/tickets weboldalon keresztül. A kétnapos belépő ára 26,4 euró, a csak szombati jegy 20,9 euróba kerül, a vasárnapi belépő ára pedig önmagában 5,5 euró.

Weboldal: www.pureandcrafted.com

Facebook: www.facebook.com/pureandcrafted

Twitter: www.twitter.com/pureandcrafted

Instagram: www.instagram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET