Egyik kedvenc versenyén, az Iseum Rallye-n faragna hátrányából összetettben a Pro Racers...

Egyik kedvenc versenyén, az Iseum Rallye-n faragna hátrányából összetettben a Pro Racers párosa

495
0
SHARE
5. Steelvent Ózd Rally 2017
23. Hell Miskolc Rallye 2017.

Kazár Miklós: „Nagyon motivál, hogy egy legendával csatázhatok”

 Folytatódik a magyar rallyesport bajnoki szezonja, és a hétvégén a Pro Racers duója egyik kedvenc versenyükön, az Iseum Rallye-n áll rajthoz. A korábbi négyszeres abszolút bajnok és navigátora, Ferencz Ramón számára egyértelmű a cél a murvás talajon rendezett viadalon: csökkenteni a hátrányukat összetettben. Ebben segítheti őket, hogy murvás talajon rengeteget tesztelhettek a Ford Fiesta R5-össel, így bíznak abban, hogy ott lehetnek majd a végelszámolásnál a legjobbak között.

23. Hell Miskolc Rallye 2017.

Eddig felemásra sikeredett az eddigi szezon a Pro Racers kettőse számára: Kazár Miklós és Ferencz Ramón jól kezdett a Miskolc Rallye-n, és most itt a nagy előrelépés ideje, ugyanis a hétvégén a korábbi négyszeres magyar bajnok pilóta és navigátora éppen a kedvenc versenyén, a Szombathely környékén rendezendő Iseum Rallye-n kezdheti meg a felzárkózást. Kazár annak ellenére nagyon szeret itt versenyezni, hogy a tavalyi versenyük nem éppen úgy végződött, ahogy azt szerették volna – egy árokban ért véget számukra a viadal –, ugyanakkor 2012-ben első, míg 2015-ben második lett. A Pro Racers duója kifejezetten örül annak, hogy az aszfaltos versenyek után ezúttal murván zajlik a viadal, és nem tartják kizártnak, hogy éppen itt térnek vissza a legjobbak közé. Főleg úgy, hogy a Ford Fiesta R5-össel rengeteget teszteltek a szombathelyi pályákhoz hasonló murvás pályákon, és abban bíznak, hogy ennyi munkával már abszolútban is odaérnek a dobogó valamelyik fokára.

5. Steelvent Ózd Rally 2017

Nagyon vártuk már, hogy murván menjünk, hiszen ez a talaj fekszik talán a legjobban nekünk. Mindent megtettünk, illetve a verseny alatt megteszünk annak érdekében, hogy kizárólag rajtunk múljon a jó eredmény elérése. Még sosem készültünk ennyit egy versenyre, rengeteget sikerült tesztelnünk, és abban bízunk Ramónnal, hogy megindulunk felfelé, és összetettben is képesek leszünk faragni a hátrányunkból. Ha ott leszünk az elejében, akkor bármi megtörténhet a végeredményt illetően. Továbbra is tartom, tartjuk magunkat ahhoz, számunkra az a legfontosabb, hogy a csapat valamennyi tagja jól érezze magát, és hisszük, a kedvenc versenyünkön képesek leszünk a maximumot kihozni magunkból. Külön motivál, hogy Kiss Ferenc személyében egy igazi legenda tér vissza közénk, ellene nagy megtiszteltetés lesz versenyezni” – jelentette ki Kazár Miklós.

Fotók: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

 

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET