Egy második hellyel kezdte meg a szereplését az idei quad bajnoki szezonban...

Egy második hellyel kezdte meg a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

755
0
SHARE

Kazár Miklós: arccal a Mecsek Rallye felé!

Túl van az idei quad bajnoki szezonnyitón Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában egy hatalmas csatát követően a második helyen végzett. A Pro Racers pilótája kitűnő felkészülésnek is szánta a versenyt a hétvégi Budapest Rallye-ra, ám kiderült, a szeptember eleji bajnoki forduló elmarad. Így elhalasztódott az új festésű és fejlesztésű Ford Fiesta R5-ös bemutatkozása. Mindenesetre Kazár Miklós elárulta, bízik abban, hogy a premierre a Mecsek Rallye-n már sor kerül.

Székesfehérvár Rallye 2016.

Egyáltalán nem vártak könnyű napok nemrég Kazár Miklósra, hiszen a Pro Racers versenyzője visszatért régi sikereinek színterére, és újra rajthoz állt Miskolcon a quadosok országos bajnokságának szezonnyitó futamán. A sportág többszörös bajnoka remekül helytállt, rutinosan elkerült minden veszélyes összecsapást, és a 450+ kategóriában végül a második helyen végzett.

– Nem titok, egyértelműen a hatodik bajnoki címemre hajtok, amihez az első komoly nagy lépést a szezonnyitón sikerült is megtennem. Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és ami igazán lényeg, hogy sok versenyzővel. Rutinosan oldottam meg néhány forró pillanatot, így ez a második hely remek alap a folytatásra – árulta el Kazár Miklós, aki legközelebb szeptember 30-án száll majd quadra, a bajnokság második futamán.

?????????????????????????

A quad bajnokságban nem titkoltan azért is indul, hogy megfelelő fizikai állapotban versenyezhessen a rallye-ban. Nagyon készültek ugyanis navigátorával, Ferencz Ramónnal együtt az elmúlt hétvégére meghirdetett Budapest Rallye-ra, amelynek pályáit igencsak kedvelik. Ám hiába az új fejlesztésű motor, az új turbó, illetve a teljesen új dizájn, a verseny elmaradása miatt a szinte teljesen kicserélt Ford Fiesta R5-ös bemutatkozására még várni kell. Remélhetőleg csak a Mecsek Rallye-ig.

Nagyon sajnálom, hogy számomra kicsit furcsa indokok miatt elmaradt a főváros környéki futam. Szeretjük Ramónnal a pilisi pályákat, annak idején, 2013-ban jól szerepeltünk itt. Mindenesetre abban reménykedem, hogy a következő verseny, a Mecsek Rallye mindenképpen meg lesz tartva, és ott végre bemutatkozhat a szinte minden szinten megújult autó  – jelentette ki Kazár Miklós.

Fotók: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJON ÜZENETET